Májusi szerelmi horoszkóp: izgalmas időszakot jeleznek a bolygók

Dátum: 2021. május 10.

Olvasási idő: 1 perc


Kos – májusi szerelmi horoszkóp

A hónap elején leginkább a karrierkérdések és a pénz foglalkoztatnak téged. De 9-én átlép a Vénusz az Ikrek jegyébe, ettől nyitottabbá válsz, és bizony könnyen esel kísértésbe. Szívesen beszélsz arról, ami érdekel, és nagy értéket találsz az eszmecserékben. A Nyilas Teliholddal bevonzhatsz valakit az életedbe, ami ígéretes lehet ugyan, de a Neptunusz-Vénusz fényszöge még kérdésessé teszi, mi lesz a végkimenetele… Lehet, hogy egy kisebb csalódás, de az is, hogy egy szép szerelem!

Bika – májusi szerelmi horoszkóp

A hónap elején nagy eséllyel indulsz, mert a Vénusz a te jegyedben tartózkodik. Ez az az időszak, amikor mások megismerhetik természetes, engedékeny, ha nő vagy, akkor lágy és befogadó oldalad. A romantikus ügyek előtérbe kerülnek. Több figyelmet fordítasz a megjelenésedre is. Egy kapcsolatot a Bika-újhold is hozhat, de a levegős Ikrek-Vénusszal az illető másfelé is nézelődik. Neked, aki a hűség mintaszobra vagy, nem felel meg hosszú távon ez a szerep. Nyugodj meg, a sors hamarosan kárpótol!

Ikrek – májusi szerelmi horoszkóp

Május 9-én belép a Vénusz a jegyedbe. Így nehezen tudnál megtagadni bármit magadtól ebben a ciklusban!  Nagy figyelmet fordítasz a megjelenésedre és a modorodra, hogy mások vonzónak és együttműködőnek találjanak. A Merkúr is a te jegyedben halad, és a Nyilas Telihold környékén összejöhetsz valakivel. A Neptunusz-Merkúr fényszöge jelzi, hogy esetleg nem vagy teljesen őszinte a pároddal. Vigyázz, ez veszélyes játék!

Rák – májusi szerelmi horoszkóp

A Mars egész hónapban a Rák jegyében jár, most képes vagy a legjobb benyomást kelteni másokban. A szerelmi ügyek ebben a hónapban felélénkülnek, mert téged is sok lendület jellemez, és ez a többségnek nagyon is vonzó. A Vénusz helyzete mégis egy titkos kapcsolatot hoz, és ez téged nem tesz boldoggá. Adódhat viszont egy új kapcsolat is a hónap közepétől, ami talán mégsem annyira új: a Plútó retrográd, és egy régi szerelmet visszaadhat.

Oroszlán – májusi szerelmi horoszkóp

A Bika Újhold most a karriered felé tereli a figyelmed, és a Vénusz is inkább baráti kapcsolatokat jelez. Ha egy új szerelem ebben az időszakban rád talál, akkor azt nemcsak a szexualitás, hanem erős baráti érzések is fűszerezik, de talán hiányzik belőle az intimitás – de csak egyelőre, ebből még bármi lehet! A Szaturnusz 20-án megkezdi a retrográd mozgását, és egy régi szerelmed visszatérhet az életedbe.

Szűz – májusi szerelmi horoszkóp

A Vénusz jelzi, hogy kezdetét veheti egy új szerelem az életedben. Ezzel egy időben a társasági életed is felpezsdül, talán épp a barátok mutatnak be az új párodnak. A Plútó retrográd mozgása komoly fejleményeket jelez ezen a területen. Ezt igazolja az is, hogy a Jupiter belép a Halakba, ami azt jelzi, hogy ebből még eljegyzés, esküvő is lehet! Az is elképzelhető, hogy egy idegen országban találod meg a párod, aki minden szempontból megfelel neked.

Mérleg – májusi szerelmi horoszkóp

A Vénusz a hónap elején a Bika jegyében jár, majd az Újhold is itt jön létre, ha nincs partnered, akkor most a megfelelő embert vonzhatod be. Ha kapcsolatban élsz, akkor ez egy érzelmileg örömteli időszak, nagyon harmonikusan kötődtök egymáshoz, szinte egymás gondolataiban is tudtok olvasni. Majd a Vénusz jegyet vált: idegen emberek és helyek különösen vonzóak lehetnek a számodra. Különleges kapcsolat alakulhat ki külföldiekkel, ha ebben az időszakban utazol.

Skorpió – májusi szerelmi horoszkóp

A Bika Újhold miatt most a figyelem középpontjában a párkapcsolat áll, amelyben így vagy úgy egy új időszámítás kezdődik. A párkapcsolati konfliktusok elsimítása az, ami boldoggá tenne ebben a ciklusban. Igyekezz tisztázni a konfliktusokat! Ha egyedülálló vagy, akkor felerősödik benned a vágy egy állandó társ után. A Jupiter jegyváltása miatt egy új szerelem is rád köszönhet. Általánosságban elmondható, hogy most különösen alkalmazkodó vagy, hajlandó vagy átgondolni a dolgokat, a retrográd Plútó is ezt támasztja alá.

Nyilas – májusi szerelmi horoszkóp

A Vénusz 9-én az Ikrekbe lép, és harmonikussá teszi a kapcsolatod. Hónap közepén adódhat egy kisebb válság, krízis, de komoly esély van rá, hogy ezt megoldva együtt folytatjátok tovább, méghozzá megerősödve kerültök ki a krízisből. Ha egyedülálló vagy, a Nyilas Telihold hozhat egy új szerelmet, és bár általában nagy a szabadságvágyad, most szeretnél is elköteleződni, és úgy érzed, készen állsz egy kapcsolatra.

Bak – májusi szerelmi horoszkóp

A Vénusz május 9-ig a Bikában jár, majd az Újhold is itt jön létre. Szuper időszak ez a szerelemre! A vonzerőd nagyon felerősödik, pontosan tudod, hogyan csábíthatod el azt, aki tetszik. A Mars a Rák jegyében van egész hónapban, ezért sokat teszel a meglévő vagy új kapcsolat érdekében. A Plútó retrográddá válik a te jegyedben, ez sorsfordító eseményeket jelent a kapcsolatok terén.

Vízöntő – májusi szerelmi horoszkóp

A Vénusz 9-én belép a kíváncsi Ikrek jegyébe. Izgalmas kalandok várnak rád, szerelem is elképzelhető, de csak kötöttségek nélkül.  A bolygók jelzése szerint inkább a könnyed örömök, mintsem a mély érzelmek, szenvedély az, ami most vonz. A Nyilas Telihold néhány társasági eseményre ad lehetőséget, amely magával hozza az ismerkedést is. Az egyikből idővel komoly szerelem szövődhet.

Halak – májusi szerelmi horoszkóp

A Bika jegyében halad a Vénusz május 9-ig, ami sok flörtöt, örömöt jelez. A Mars egész hónapban az érzékeny Rák jegyében tartózkodik. Ha független vagy, ezek a konstellációk gondoskodnak arról, hogy májusban társra találj, méghozzá egy olyan partnerre, akire mindig is vágytál. A hónap közepén a Jupiter belép a jegyedbe, ami felhőtlen boldogságot ígér.

Forrás: https://www.astronet.hu