Silion Case antimikrobiális telefontok.

Folyamatos védelem vírusok, baktériumok, gombák ellen.

A Silion Case Antimikrobiális telefontok magyar innováció, az első olyan telefontok Magyarországon, amelynek a felületén lévő ezüst biociddal kezelt antimikrobiális bevonat hatékony több vírus, baktérium és gomba ellen egyaránt.

Megdöbbentő tények

  • Mobiltelefonunk több baktériumnak és vírusnak ad otthont, mint bármely más, hétköznapjaink során használt eszközünk.
  • Telefonunkon több kórokozót hordozunk, mint amennyi egy irodai WC-ülőke felületén megtalálható.
  • A mobiltelefonok hátulján a kórokozók hosszabb ideig tapadnak és élnek meg, mint gondolnánk, veszélyeztetve ezzel az egészségünket.
  • Ebből kifolyólag a telefonunk melegágya lehet a különböző vírusos, gombás vagy éppen bakteriális fertőzéseknek,
  • Érdemes lenne a telefonunkat legalább napi rendszerességgel tisztítani, viszont az alapos tisztítás sajnos ritkán jut eszünkbe.

A Silion Case létrehozta az innovatív, magyar fejlesztésű antimikrobiális telefontokját, amely ezüstion-technológiájának köszönhetően rövid időn belül 99,9%-os csíraszám csökkenést okoz a telefontokunkra kerülő vírusok, baktériumok és gombák között.

Hogyan működik az antimikrobiális védelem?

A SILION CASE telefontokok egy egyedülálló, innovatív ezüstion-technológiával lettek bevonva, amelynek antimikrobiális bevonó lakk rétege azonnal felveszi a harcot a kórokozókkal, kötésbe lép a vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal, megakadályozva a további szaporodásukat, azaz ezüstionos csíraszám csökkentés történik. Az antimikrobiális hatást kiváltó adalékban a légnedvesség ioncserét idéz elő, melynek következtében ezüstionok képződnek, majd a bevonat felszínén koncentrálódnak, de reakciót csak akkor indítanak, ha egy mikrobával találkoznak.

A SILION Case telefontokján az ezüstionok milliói állnak sorban és várnak a bestiákra. :-)

A kontaktust követően az ezüstionok megakadályozzák a kórokozók DNS reprodukcióját, így azok nem tudnak sem szaporodni, sem mutálódni és rövid időn belül életképtelenné válnak. A reakcióba lépett ezüstionok helyére mindig újak lépnek, így az általuk védett felületek nagy hatásfokkal és folyamatosan biztosítják a mikrobák szaporodás gátlását.

Ha csak egyetlen ezüst ion is találkozik egy adott kórokozóval, annak biztos, hogy befellegzett, nyilván ha több is érintkezésbe lép vele, az felgyorsítja a folyamatokat.

Ugyanis semmilyen védekező mechanizmusuk nincsen. Eddig nem tudtak ilyet kifejleszteni az ezüsttel szemben.

Hatékonyan vesszük fel a harcot többek között a Feline Corona vírus, a Noro vírus és a H1N1 vírus, valamint legtöbb kórházi fertőzést okozó MRSA baktérium ellen is.

A Silion Case antimikrobiális védőrétege NANO-ANYAGOKAT NEM TARTALMAZ. A telefontok felületén képződő ezüstionok semmiféle káros hatást nem gyakorolnak a szervezetre, sőt, a bőr felületén velük érintkező kórokozókkal is reakcióba lépnek. A képződött ezüstionok nem képesek a bőrön keresztül felszívódni.

Antimikrobiális hatásfok:  >99.9%.

Hogy mi a különbség az „antibakteriális” és az „antimikrobiális” kifejezések között?

Nagyon is sok…

Amíg más antibakteriális telefontokok csak a baktériumokkal képesek felvenni a harcot , addig a Silion Case által gyártott ANTIMIKROBIÁLIS tokok nem csak a baktériumok, DE A VÍRUSOK ÉS GOMBÁK ellen is hatékony védelmet nyújtanak!

A tavalyi és az idei év történései talán még inkább ráébresztették az emberiséget arra, hogy mennyire fontos is az immunrendszerünk védelme és az egészségünk megőrzése.

Telefontokunk csökkenti az esélyét annak, hogy azon keresztül érjenek el a vírusok, baktériumok, gombák és betegítsenek meg. Szűkítünk egy lehetséges fertőzési utat.

Tarts velünk és „fegyverkezz fel” saját Silion telefontokkal!

Miért érdemes Silion antimikrobiális telefontokot használni?

  • antimikrobiális bevonó lakk rétege hatékony, folyamatos védelmet nyújt vírusok, baktériumok és gombák ellen egyaránt a termék teljes élettartama alatt
  • csökkentheted vele a telefonodon lévő szennyeződések miatt elkapható betegségek kockázatát
  • lebomló anyagból készül, így nem szennyezi a környezetet
  • védi a telefonodat az ütődésektől, karcolásoktól

Tanúsítványok

Hatóanyagunk szerepel az Európai Vegyianyag Ügynökség hatóanyag listáján. A termék minden esetben 99.9% feletti csíraszám csökkenést eredményez 15 perc, 2 óra, 4 óra és 24 óra alatt, alkalmazástól függően!

Erről szóló tanúsítványok többek között pl. IMSL bizonylat, NNK, ÉMI, TÜV, SÜD, KERMI. Ezüst biociddal kezelt termék, ISO 22196:2011 szerint tesztelve.

vasárnapon,hétfőn,kedden,szerdán,csütörtökön,pénteken,szombaton
január,február,március,április,május,június,július,augusztus,szeptember,október,november,december
Nem érhető el elég termék. Csak [max] maradt.
Kosár
Ingyenes szállítás [money] felleti rendelések esetén.
Adj hozzá még minimum [money] értékben tétel(eke)t és rendelésedet ingyenesen kiszállítjuk!
Gratulálunk! Rendelésedet ingyenesen kiszállítjuk!

A kosarad üres.

Megjegyzés (Céges számla, egyéni kérés, stb.)Megjegyzés szerkesztése